PianoBeat
 
Moderne pianoles Apeldoorn

De pianodocenten

Op zoek naar een pianodocent in Apeldoorn? Lees hieronder meer!

Onze visie 

Muziek heeft een positief effect op lichaam en brein, kan werken als uitlaatklep en afleiding. Wij hopen hier tijdens de muzieklessen in Apeldoorn aan bij te dragen. Klopt jouw hart ook voor muziek? Dan ben je bij onze muziekschool op het juiste adres!

 Anne Keizer  


Mijn naam is Anne Keizer,  ik ben pianiste en pianodocent. Je kunt me wellicht gezien hebben bij The Voice Kids (RTL 4). Hierna begon ik met het geven van pianolessen en startte ik aan de studie 'Jazz&pop piano' aan het Conservatorium.

Na mijn deelname aan The Voice kids, waar ik veel leerde van mijn coach Marco Borsato, mocht ik in het voorprogramma staan van Roel van Velzen. Ook speelde ik mee in de 1000 spiegels tour van Marco Borsato en deed ik veel pianoconcours.  

Wanneer je mij hebt zien optreden dan is het je wellicht opgevallen, ik heb een visuele beperking. Hierdoor heb ik een zeer goed ontwikkeld gehoor, dit noemen we een 'absoluut gehoor'.  In de praktijk betekent dit dat wanneer ik een lied hoor, ik hem meteen na kan spelen en daarbij ook weet wat ik speel (akkoorden, noten). Op het conservatorium wist ik mijn muziektheorie al gauw succesvol af te sluiten.  

Jou dit alles uitleggen tijdens de pianolessen in Apeldoorn is wat ik leuk vind, dit doe ik op een heldere manier, met geduld en enthousiasme/passie. Spreekt jou dit aan? Dan lijkt het me leuk kennis te maken tijdens een proefles!

Reitse Giesbers: ''Anne heeft een uniek talent om van de leerling een betere pianist te maken (en gebruikt soms voor zichzelf een hulpmiddel, zoals notenschrift in reliëf)''

Leerling Carinda: ''Anne geeft op een heel flexibele, prettige wijze pianoles. Ze probeert zoveel mogelijk aan te sluiten bij wat je zelf graag zou willen spelen. De basis keert vaak terug als huiswerk, met daarbij iedere keer wat nieuws als stapje verder.''


Jessica van den Tol


Mijn naam is Jessica van den Tol, ik ben muziektherapeute, pianodocent en sta ook voor de klas in het regulier basisonderwijs. Tijdens mijn studie muziektherapie aan het ArtEZ conservatorium ben ik begonnen met pianoles geven aan kinderen met een beperking. Ik vind het belangrijk dat ieder kind, maar ook volwassene, de mogelijkheid moet hebben om piano te kunnen spelen. Ik pas dan ook mijn lessen aan aan de behoefte van de leerling. Zo werk ik bij de ene leerling aan de hand van kleurennotatie en stickers op de toetsen en bij een ander spelen we aan de hand van akkoordsymbolen of notenschrift.

Om mij te verdiepen en verbreden in het lesgeven, ben ik begonnen aan de PABO. Door deze studie is mijn manier van lesgeven nog beweeglijker geworden. In mijn lessen zijn we dan niet alleen bezig met het spelen van liedjes, maar doe ik ook regelmatig ritmespellen, dobbelspellen en gehoorspellen op de piano. Spreekt jou dit aan, dan zie ik je graag tegemoet!

Reitse Giesbers 

Ik ben Reitse Giesbers, ik studeerde zang en piano aan de Herman Brood Academie, hier ontwikkelde ik mijn pianospel dankzij o.a. pianist Ferry Lagendijk (de toetsenist van Waylon).  Daarnaast was ik te zien in 'De Beste Singer-Songwriter van Nederland' (NPO 3). Ik speelde piano in op verschillende albums en werkte met artiesten als: Jenny Lane, Brownie Dutch.

Zelf vind ik het leuk mijn passie tijdens de pianolessen over te brengen en bekijk ik graag (met jou) welke stappen er nodig zijn om jouw pianospel te verbeteren. 

Simeon Oosthuizen  


Mijn naam is Simeon Oosthuizen. Ik ben al vanaf jonge leeftijd al bezig met muziek. Na lessen te hebben gehad van onder andere Ernesto Oosthuizen (speelde in de Gracht en was winnaar van  ''de grote prijs van Nederland' in 2001), Jan Leijzer en Willem te Voortwis (Hij was toetsenist bij Spargo en Daniel Sahuleka en Ruth Jacott) ben ik toetsen gaan studeren op de popacademie in  Enschede. Hier heb ik me ontwikkeld als toetsenist in verschillende muziekstijlen in de lichte muziek.  

Na een jaar wilde ik mij meer focussen op lesgeven, waardoor ik nu ben begonnen aan de opleiding  ''muziekdocent'' op het conservatorium van Amsterdam.  Naast mijn studie speel ik onder andere in ‘School's Out coverband’, waarmee we regelmatig  mensen laten meezingen met pop/rock hits, en doe ik ook verschillende opdrachten als toetsenist en componist met mijn muziekbedrijf 'simusic', waar ik onder andere muziek schrijf & produceer voor  mensen. 

Als docent heb ik een vrije manier van lesgeven en geef ik tips en tricks over vingerzetting,  ritme, dynamiek en harmonie bij de muziek die jij wilt spelen. Daarnaast is de beleving van muziek  een van mijn prioriteiten en gaan we aan de slag met hoe we jouw interpretatie van een nummer tot  leven kunnen laten komen op de piano.  


Ashwin Evers 


Mijn naam is Ashwin Evers, in mijn jeugd heb ik in veel instrumenten les gehad maar al gauw was mijn hoofdinstrument de piano.

Dankzij mijn studie muziektherapie op de HAN in Nijmegen maak ik inmiddels in veel genres muziek. Als ik piano speel, maak ik het liefste  pop, klassiek, blues, jazz en soft rock muziek. Wat mij typeert als pianodocent is inlevingsvermogen. In mijn lessen neem ik mee waar ik vroeger zelf tegenaan liep. 

In de toekomst hoop ik een eigen album te maken, de eerste stappen zijn gezet. Ik werk samen met een vaste producer en een eerste lied staat op Spotify. Daarnaast hoop ik nog meer pianoleerlingen te inspireren!

 

  

Interesse in het volgen van pianoles in Apeldoorn bij PianoBeatKlik hier en meld je aan voor een GRATIS proefles